× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
admin
12 юни 2014

Седмичният турнир по Белот, който ще стартира на 23 юни ще бъде с предметна награда за първото място в А и Б групи.
Имаме желание да направим няколко поредни турнира с големи награди и се надяваме по този начин игрите там да станат още по-интересни и оспорвани.

Желаем успех на всички участници и нека по-добрите победят!емотикона

Екипът на Djagi.com

admin
12 юни 2014

emaaaa, става въпрос за седмичния турнир в сайта, а не на живо. емотикона

beti_kali
12 юни 2014

как ще се проведе да участвам и аз и какви са условията

Savina_savi
13 юни 2014

А как ще се избира партньораемотикона

black eyes
13 юни 2014

Savina_savi-Изборът е на произволен принцип.
beti_kali-Записването става всеки понеделник и вторник, трябва да сте ВИП, да имате 100 изиграни игри на белот и 1 месец от датата на регистрация в сайта.

nini68
14 юни 2014

Бравоемотикона

plamen7718
14 юни 2014

успех на всички емотикона

FrozeN
16 юни 2014

Здравейте и от мен приятели,мнението ми за този организиран турнир е ,че би трябвало да се състои на живо а не в сайта.Не че подценявам възможностите на програмистите да се доближи разпределението на картите до това раздавайки се от ръцете на участниците,но все пак това е един модул и не могат да се видят пълните качества на един участник.Желая късмет на всички записали се и благодаря на целият екип,че се грижат за добрата атмосфера е сайта.

tamara_vois
25 юни 2014

все с предметни награди ли ще са турнирите? супер!

Зафър Небесний
25 юни 2014

Наградата на печелившия в А група - speed_fox - в употреба, пържоли + бира

Зафър Небесний
27 юни 2014

И другия победител в Б група - cricket_b4

Тази тема е заключена от администратор!
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“. Разбрах